UW IDEALE PARTNER IN VERHUUR EN SERVICE
OP ELK TERREIN
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Home > Wie zijn wij >

Wie zijn wij

AIR PLUS werd in 2000 opgericht door Luc Moerenhout, die na 22 fantastische jaren bij Atlas Copco de mogelijkheid kreeg deze nieuwe uitdaging aan te gaan.  

AIR PLUS  werd in het leven geroepen om de After Sales activiteiten voor de Duitse firma NEAC COMPRESSOR SERVICE verder uit te bouwen in BeNeLux en Noord-Frankrijk.   NEAC Compressor Service is de OEM After Sales Divisie van ‘Neuman & Esser Group’, constructeur van de ‘NEA-gascompressoren’, vooral actief in de chemie- en petrochemiesector.  De samenwerking tussen Neuman & Esser en Atlas Copco (NEAC) ontstond reeds in 1987 met een joint venture tussen beide bedrijven, waarvan Luc één van de eerste medewerkers was.  Inmiddels is deze After Sales divisie voor NEAC uitgebreid met  een ‘Technical Engineer’, een ‘Management & Sales Assistant’ en een aantal service techniekers. 

Vandaag zijn we dan ook met een voltallig team aanwezig om onze klanten in de chemie, petrochemie, luchtscheidingsinstallaties en talloze andere toepassingen, maximaal te kunnen ondersteunen, zowel op technisch als op commercieel vlak.


Naast deze After Sales activiteiten voor NEAC werd  in 2001-2002, in samenwerking met Atlas Copco, een nieuwe bedrijfstak opgericht : verhuur van mobiele compressoren en generatoren.    Hiervoor werd een  technieker aangeworven en de 1e machines werden aangekocht.   Al snel was er nood aan meer opslagruimte en werd er in 2003 een ruime werkplaats met bureelruimte gebouwd in de nieuwe industriezone ‘Hoge Buizen’ te Zemst.  Gezien de centrale ligging op de as Brussel - Antwerpen en in de directe nabijheid van Mechelen en Vilvoorde leek deze locatie ideaal.    Aangezien de huurvloot steeds bleef groeien, werd de opslagruimte in 2007 met  1.000m² uitgebreid.  Om nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen,  werd tevens geïnvesteerd in een volledig gamma verwarmingstoestellen.  Ook het personeelsbestand moest volgen en werd verder aangevuld met een ‘Verantwoordelijke Verhuur’ en een ‘Chauffeur/Magazijnier’. 

Op heden kunnen wij zeker stellen dat wij een team van specialisten ter beschikking kunnen stellen die de producten en installaties volledig tot in de kleinste details kennen.  Onze flexibiliteit en 24/24 service zijn daarbij natuurlijk een zeer sterke troef.   Klantgerichtheid, flexibele service en oog voor detail, mede dankzij jarenlange ervaring,  zijn de kwaliteiten van Air Plus.  En de resultaten van onze inspanningen mogen er zijn : elk jaar worden meer en meer evenementen van stroom en/of verwarming voorzien door Air Plus, met een uiterst grote klantentevredenheid.  Die tevredenheid is ons uiteindelijke streefdoel en dat wensen wij nog jaren te kunnen bewijzen aan onze klanten.

25/03/2019
lees meer
Air Plus bvbaHoge Buizen 59
1980 Zemst, Belgium

Tel.:   +32 2 251 25 00
Fax:   +32 2 251 09 90

E-mail:
BTW: BE 0471.270.639
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.